Over Free2Live

Maar wie hoopt op de HEER krijgt nieuwe kracht: hij slaat zijn vleugels uit als een adelaar, hij loopt, maar wordt niet moe, hij rent, maar raakt niet uitgeput.
– Jesaja 40:31 –

De Bijbel vertelt ons dat wie het van God verwacht, zijn kracht vernieuwd en zijn vleugels uitslaat als een arend (Jesaja 40:31). Een focus op boven, op de leiding van Gods Geest, met de blik op de aarde, om te zien waar Hij ons leidt. Een vertrouwend en afhankelijk leven, om zo die evenwichtige persoon te worden die God bedoeld heeft.

De Bijbel geeft ons ook vol liefde aan om in de vrijheid te gaan staan. Je vrij voelen om te leven en je vrij weten in Jezus. Dat is basis en de overtuiging waarmee Free2Live gestart is.

Sociaal, behulpzaam, een klusser en vader van 5 kinderen. Dat ben ik, André Walhout. In de loop van de jaren is mijn passie gegroeid om anderen te helpen. Door jaren van pastoraal werk in mijn kerkelijke gemeente, maar voornamelijk omdat Gods liefde de bron van mijn leven geworden is. Het is mijn verlangen om jou bij dit liefdevolle hart van de Vader te brengen.

God verlangt ernaar om ieder mens het goede te geven. Dat is de basis van pastorale coaching. Vanuit bijbels perspectief gaan we aan de slag met jouw uitdagingen. We gaan op zoek naar mogelijkheden om sterker in het leven te staan.

Opleidingen

  • Praktisch Persoonlijk Pastoraat & Pastorale Counseling. Dit is een tweejarige post HBO-opleiding om geloof te integreren in de hulpverleningspraktijk, zowel pastoraat als christelijke hulpverlening en coaching.
  • Emoties voor je laten werken. Een webinarserie van Groundwork als verdieping in counseling gesprekken.

Bovengenoemde opleidingen hebben mij theoretische kennis en handvatten gegeven om jou te helpen boven je omstandigheden te gaan staan. Dat doe ik met passie, maar boven alles met hulp van God, mijn Vader. Mijn verlangen is om in Zijn kracht samen op zoek te gaan naar echte vrijheid in jouw leven. Vrijheid vinden gaat met vallen en opstaan. Maar samen met God gaan we op zoek naar de weg in jouw leven.