Levens-/geloofsvragen

Ieders levensloop is verbonden met levensvragen en geloofsvragen. Geloofsvragen zijn vaak te groot voor een gemakkelijk en snel antwoord. Met antwoorden krijg je geloofsvragen ook niet van tafel. Geloofsvragen hebben ruimte nodig, aandacht en begrip. Dat geldt zeker ook voor levensvragen.

Bij deze vragen zoek je naar iemand die jouw vraag oordeelloos aan wil horen, iemand die je vraag respecteert. Iemand die met je meekan gaan in je onzekerheid, je trots, je verdriet, je boosheid, je verhaal. Samen zoeken helpt.

In gesprek gaan over levensvragen of geloofsvragen betekent meestal wel een drempel over gaan. Je zegt eigenlijk dat je er zelf niet meer goed uitkomt. Misschien heb je al veel nagedacht en uitgeprobeerd. Een gesprek hierover kan het begin zijn van een verandering, van iets nieuws. Wellicht het ontdekken van iets wat nog onbewust was.

We gaan samen op zoek naar wie jij werkelijk bent, hoe God naar je kijkt en jou liefheeft, wat jou hoop geeft en hoe je in de boot kunt blijven terwijl het om je heen stormt.

Het doel is dat jij tot rust komt, een toekomstperspectief vindt, en je weer vrij in beweging kan komen op jouw unieke plek.